Този раздел от портфолиото на “ГЛОБАЛ НЕТ КОНСУЛТ” ЕООД търпи върхово развитие последните 3 години. Всяка компания в наши дни, независимо от размера си, трябва да разполага със съвременни мерки за сигурност. Eдни компании инвестират в сигурността при пренос на данни и тяхното съхранение, други отделят повече внимание за разширяване на бизнеса и диапазона на предлаганите услуги, но всички те имат нужда от сигурност във всяка една форма. Една от най-достъпните и ефективни форми за подсигуряване на лоялността и ефективността на персонала е видеонаблюдението.

Защо?
Една от най-проблемните области в съвременния бизнес е утравлението на човешките ресурси.
- Ако искате прозрачност на работния процес;
- Ако искате да сте наясно с всички критични за Вашия бизнес или собственост събития;
- Ако искате да решите голяма част от проблемите с персонала;
- Ако искате да увеличите Вашият оборот;
- Ако искате прозрачност на работния процес;
- Ако искате да сте наясно с всички критични за Вашият бизнес или собственост събития и да решите голяма част от проблемите с персонала.

Какво обхваща системата?
Изградената система ще води цялостно наблюдение на обект заедно със запис на събитията за определен от клиента период. Технологията, която Ви предлагаме ще е по-функционална и лесна за използване, по-надеждна и лесна за поддръжка, тя непрекъснато се усъвършенства.
Нашата задача и основна цел е да осигурим на своите клиенти всички компоненти, необходими за пълното изграждане на подобна система – одбрани и надежни компютърни конфигурации, охранителни платки, камери, обективи, стойки, кожуси, кабели и разбира се необходимите консултации и сервизна мрежа за цялата страна.

ОТДАЛЕЧЕНО НАБЛЮДЕНИЕ ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ!