fbpx
Кърджали 6600 бул. Булаир 27
тел.: 0361/82320, моб. т.: 0898 819 299, Раб. Вр. : Пон-пет 09ч.- 19ч., сб: 09ч-17ч.
e-mail: office.globalnet@gmail.com

„Глобал Нет” започна акция по почистване на отпаднали от употреба интернет кабели в „Байкал” и „Прилепци”

Високоскоростен интернет, цифрова телевизия, IP телевизия, видеонаблюдение, телефон, сервиз

  • Потребителите на интернет и интерактивна телевизия на Глобал Нет от кварталите, вече са се присъединили към най-бързата и надеждна мрежа в региона

След като активираха свръхскоростната оптична мрежа, техници от ГЛОБАЛ НЕТ започнаха акция по премахване и почистване на старите кабели, които отпадат от употреба. Новата технология, която е изцяло оптична, освен че предоставя много нови възможности на потребителите, като свръхскоростен гигабитов интернет, интерактивна телевизия, видео наблюдение, стийминг и др., вече е изцяло независима от електро мрежата и съответно напълно надеждна за потребителите при смущения на тока, гръмотевични бури и аварии.

Всички оператори изграждат и постоянно подновяват своите кабелни мрежи, но никой не поема отговорността по премахване и почистване на старите и непотребни кабели. Така те остават по мрежите и затрупват стълбове и сгради. Затрудняват нашата работа и дори може да бъдат опасни за околните след време, заяви Лазар Попов, мениджър в Глобл Нет.

Винаги сме се стремили да предоставяме най-добрите услуги с най-новите технологии, гарантирано с най-доброто съотношение на цена и качество. Нашата компания е и единственият местен оператор и затова работим изцяло социално отговорно. Отделяме доста ресурси затова, тъй като искаме Кърджали да се развива технологично и модерно, за което благодарим на нашите потребители, клиенти и партньори, допълни Лазар Попов.