fbpx
Кърджали 6600 бул. Булаир 27
тел.: 0361/82320, моб. т.: 0898 819 299, Раб. Вр. : Пон-пет 09ч.- 19ч., сб: 09ч-17ч.
e-mail: office.globalnet@gmail.com

Над 5 години интерактивна IPTV телевизия в Кърджали от „Глобал Нет”

Високоскоростен интернет, цифрова телевизия, IP телевизия, видеонаблюдение, телефон, сервиз

Технологията вкарва в бъдещето филмовите, спортни и телевизионни маниаци

Г-н Попов, вече над 5 години „Глобал Нет” предлага IPTV телевизия в град Кърджали, която вече е и най-популярната услуга в града. Всеки потребител, преминал на IPTV телевизия, остава възхитен и силно препоръчва на приятелите си тази услуга. Какво е толкова впечатляващо и защо всички са така възхитени от IPTV.

ИПТВ е най-съвременната технология, която направо променя вижданията ни за телевизия у дома. Това да можеш да управляваш телевизията, съдържанието и времето, в което искаш да гледаш, дава една наистина богата гама на действия, свобода и забавление. Включените HD канали и допълнителни екстри, като тв справочник, промяна на езика, интернет браузър, радио, различни напомняния, записи, родителски контрол и много други екстри допълнително запълват палитрата от забавления и удобства. А екстрите постоянно се обновяват и се добавят нови функционалности. Скоро очакваме и включването на 3D и 4К канали, от които ще се възхитят и най-взискателните потребители.

„Глобал Нет” е първият оператор, който предложи тази услуга в Кърджали и ще продължаваме да я развиваме. А с денонощния ни телефон и поддръжка ни се доверяват все повече потребители.

Защо да изберем вашата IPTV телевизия?

Лазар Попов – управител в „Глобал Нет”

IPTV e подходяща за всички, които искат да гледат висококачествена телевизия. Ние не разделяме потребителите на различни групи – например филмови, спортни маниаци или домакини, затова абонаментните ни планове включват всичко. Могат да се добавят само програми с допълнително заплащане, като Диема Екстра, а всички останали са включени в цената.

Не прилагаме номера с различни цени, пакети и екстри, тоест потребителите получават пълния пакет с канали и всички екстри на IPTV, включени в цената! И всичко това при гарантирано най-добрата цена за тази услуга!

Какво е необходимо, за да се възползваме от услугата?

Ползването на услугата изисква да имате интернет връзка през оптичната мрежа на „Глобал Нет”. За да гледате IPTV на Вашия телевизор, е нужно да включите към него приемник. Приемник може да Ви предоставим ние или да ползвате свой, ако вече имате такъв и е съвместим с платформата. Не искате второ дистанционно? Няма проблем – нашето дистанционно е програмируемо и управлява и телевизора.