fbpx
Кърджали 6600 бул. Булаир 27
тел.: 0361/82320, моб. т.: 0898 819 299, Раб. Вр. : Пон-пет 09ч.- 19ч., сб: 09ч-17ч.
e-mail: office.globalnet@gmail.com

Нов технологичен клиентски център открива Глобал Нет в Крумовград

Високоскоростен интернет, цифрова телевизия, IP телевизия, видеонаблюдение, телефон, сервиз

Високоскоростен ОПТИЧЕН интернет и Интерактивна телевизия ще зарадват потребителите в градаСпециално за клиентите си в Крумовград Глобал Нет открива нов модерен и технологичен клиентски център.

 

Oсвен от добре познатите услуги, крумовградчани вече ще могат да се възползват на място от специални предложения на офис техника, консумативи, аксесоари и камери за видеонаблюдение.

Потребителите на сателитна телевизия от региона, вече ще имат възможност да се възползват и от услугите и пакетите на Новия висококачествен оператор НЕОСАТ! Техническата поддръжка и инсталациите ще бъдат гарантирани от Глобал Нет, като изключителен представител на Неосат за региона.

За първите потребители има специални промоционални предложения!

За удобството на клиентите, в новия клиентски център в Крумовград, ще работи и каса на Изипей. На касата ще могат да се правят всякакви разплащания и преводи.

Центърът открива врати официално в петък 2.07.2021, а всички клиенти ще могат да се възползват от специални предложения на Глобал Нет до края на месеца.

„В момента се изгражда най-модерната за региона, изцяло подземна оптична мрежа, с най-новите технологии, които ще гарантират високоскоростния интернет и интерактивна телевизия, от които всички жители на града ще могат вече да се възползват и ще бъдат силно възхитени!“ – заяви Лазар Попов, управител на Глобал Нет.