fbpx
Кърджали 6600 бул. Булаир 27
тел.: 0361/82320, моб. т.: 0898 819 299, Раб. Вр. : Пон-пет 09ч.- 19ч., сб: 09ч-17ч.
e-mail: office.globalnet@gmail.com

Видеонаблюдение

Високоскоростен интернет, цифрова телевизия, IP телевизия, видеонаблюдение, телефон, сервиз

Видеонаблюдение от ново поколение

Този раздел от портфолиото на “ГЛОБАЛ НЕТ КОНСУЛТ” ЕООД търпи върхово развитие последните 3 години. Всяка компания в наши дни, независимо от размера си, трябва да разполага със съвременни мерки за сигурност. Eдни компании инвестират в сигурността при пренос на данни и тяхното съхранение, други отделят повече внимание за разширяване на бизнеса и диапазона на предлаганите услуги, но всички те имат нужда от сигурност във всяка една форма. Една от най-достъпните и ефективни форми за подсигуряване на лоялността и ефективността на персонала е видеонаблюдението.

Защо?

Една от най-проблемните области в съвременния бизнес е управлението на човешките ресурси.
- Ако искате прозрачност на работния процес;
- Ако искате да сте наясно с всички критични за Вашия бизнес или собственост събития;
- Ако искате да решите голяма част от проблемите с персонала;
- Ако искате да увеличите Вашият оборот;
- Ако искате прозрачност на работния процес;
- Ако искате да сте наясно с всички критични за Вашият бизнес или собственост събития и да решите голяма част от проблемите с персонала.

Какво обхваща системата?

Изградената система ще води цялостно наблюдение на обект заедно със запис на събитията за определен от клиента период. Технологията, която Ви предлагаме ще е по-функционална и лесна за използване, по-надеждна и лесна за поддръжка, тя непрекъснато се усъвършенства.
Нашата задача и основна цел е да осигурим на своите клиенти всички компоненти, необходими за пълното изграждане на подобна система – подбрани и надежни компютърни конфигурации, охранителни платки, камери, обективи, стойки, кожуси, кабели и разбира се необходимите консултации и сервизна мрежа за цялата страна.

ОТДАЛЕЧЕНО НАБЛЮДЕНИЕ ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ!